PRODUSE
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Tanin
TANIN: este un praf maro, care impreuna cu gelatina este adecvat pentru limpezirea vinurilor. Taninul ajuta in special la eliminarea proteinelor si a altor substante coloidale. Pentru limpezirea a 100 ltr de vin este nevoie de aprox. 3-5 gr tanin si 5-10 gr gelatina. Taninul se dizolva in 10 parti de vin si se adauga in masa vinului amestecandu-l continuu. Gelatina se lasa la umflat timp de 10 ore, apa ramasa deasupra se arunca, iar dupa aceea se dizolva in 5-10 parti de apa calda (40grade). Substanta astfel obtinuta trebuie folosita in cel mai scurt timp posibil. Doza utilizata va fi stabilita de analize de laborator si dupa prescrierile legii vinului.
Disponibil: Aambalat la 100 gr.
Cantitate
ADAUGATI LA LISTA DE CERERE
PRODUSE SIMILARE
NEWSLETTER