PRODUSE
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Gelatina alimentara
GELATINa ALIMENTARA.
Intrebuintare: gelatina este o substanta galbuie, cu gust si miros specific, care se foloseste la prepararea bauturilor, raciturilor, prajiturilor, cremelor si dulcetilor. In vinificatie: o parte gelatina si cinci parti apa rece, pa care-l adaugam prin omogenizare continua, dupa care lasam o jumatate de ora sa se umfle. Daca ramane apa deasupra o aruncam, dupa care punem 5-10 parti apa calda, dar nu fierbinte (40-50 °C ). Preparatul se va folosi cat mai repede posibil. De obicei se foloseste impreuna cu un tanin.
Doza recomandata: 5-10 grame la 100 litri vin.
Se mai poate folosi pentru racituri, aspic, la jeleu de fructe.
Se pastreaza in loc racoros, ferit de umiditate si mirosuri straine.
Disponibil: ambalat la 100 gr.
Cantitate
ADAUGATI LA LISTA DE CERERE
PRODUSE SIMILARE
NEWSLETTER