PRODUSE
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Foite de gelatina Goldenclar
GOLDENCLAR - FOITE GELATINA la 5g.
Gelatina pura de calitate inalta, fara alergeni caracteristici: foite solide de culoare aurie, solubile in apa calda.
Datorita calitatilor fizico-chimice ale proteinelor din compozitie are o putere mare de limpezire si stabilizare proteica. In vinurile rosii este recomandata pentru limpezire si reducerea astringentei. In vinurile albe se poate combina cu bentonita pentru o mai buna limpezire si stabilitate proteica.
Utilizare: la limpezirea vinurilor albe, rose si rosii, respectand echilibrul senzorial si structural al vinurilor.
Mod de utilizare: foitele de gelatina se dizolva in apa calda la 40°C, cu o foarte buna omogenizare. Se administreaza direct in vin in forma lichida (sub 20°C gelatina se solidifica) si se omogenizeaza foarte bine, recomandat prin pompare. Se poate asocia cu orice alti agenti de limpezire.
Doza: 2 - 5 g/100L - vinuri albe, 6 - 15 g/100L - vinuri rosii.
Recomandari: temperatura optima a vinului pentru efect cat mai bun in limpezire trebuie sa fie cuprinsa intre 16-20  °C. Dupa decantare se recomanda tragerea de pe depozitul format (pritoc), si eventual filtrare. Tratamentul poate dura pana la 10 zile in functie de turbiditatea vinului si temperatura.
Cantitate
ADAUGATI LA LISTA DE CERERE
PRODUSE SIMILARE
NEWSLETTER