PRODUSE
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Articole cules si prepararea mustului
Acid citric
SARE DE LAMAIE. Intrebuintare: reducerea PH-ului apei, ridicarea aciditatii naturale a vinului, prepararea vinurilor de fructe, precum si la conservarea siropurilor, gemurilor, racoritoarelor si a muraturilor.
Doza: cantitatea necesara in functie de gust se dizolva in apa si se adauga produselor. Fructele isi mentin culoarea si aroma originala, muraturile raman crocante si cu gust proaspat. La vin acidul citric se preteaza la ridicarea naturala a aciditatii vinului. Permite corectia aciditatii vinului intr-o masura mai mica inainte de imbuteliere sau bentonizare, in aceste cazuri se foloseste acidul tartric. Zaharul si aciditatea se corecteaza inainte de fermentare. Numai asa se obtine un vin de fructe de calitate buna si o tarie ridicata.
Disponibil: ambalat la 100 gr, la kg sau saci de 25 kg.
Cantitate
ADAUGATI LA LISTA DE CERERE
PRODUSE SIMILARE
NEWSLETTER